Woonhuis Buitenveldert te Amsterdam

Moderne drive-in hoek-woning 

De wens van deze opdrachtgever was een warme, moderne, woning in combinatie met grote “klompenhuis” voor de 4 kinderen.  Het huis ligt in Amsterdam Buitenveldert. De woning staat enerzijds aan een nieuwe jaren ’30 wijk en de kenmerken uit deze omgeving zijn meegenomen in het ontwerp en vertaald naar een modern comfortabel huis met eigen karakter.

Het was een hele uitdaging om binnen de nauwe grenzen van het Amsterdamse bouwvergunningstelstel het uiterste aan oppervlakte te bebouwen. Dit is met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen naar onze tevredenheid gelukt.

Reviews

“Voor ons Medisch Centrum aan de Molenweg hebben we Tal gevraagd om zoveel mogelijk kamers te creëren voor de vier praktijken op de eerste verdieping.

Zij heeft de praktijk een mooie, moderne uitstraling gegeven. De verschillende artsen hebben hun eigen wensen kenbaar gemaakt en zo is elke praktijk net een klein beetje anders geworden dan de andere praktijken en kunnen de artsen ieder op hun manier in hun praktijk werken. Er zijn inderdaad veel kamers gevormd, zonder dat er een hokkerig gevoel ...

Medische centrum Molenweg