Woonhuis Waardhuizen te Amstelveen

Voor een woonhuis in Amstelveen is het interieur van de begane grond en de vergunningsvrije uitbouw ontworpen. De woonkamer heeft een nieuwe indeling gekregen en er is een grote nieuwe eetkamer gecreëerd onder het schuine dak van de uitbouw. Het schuine dak met 2 grote dakramen zorgt voor heel veel natuurlijk licht.

De inbouw gel kachel zorgt voor een extra warme sfeer.

De uitbouw heeft aan de achterkant over de gehele breedte een glazen pui met schuifdeuren deuren naar de tuin.

Reviews

Tal designed and managed an extension project for us that included moving the kitchen from the back of the house to the front and a 2.5 meter extension to the back of the house, while we were travelling abroad.  The project was made complicated by a very aggressive contractor, asbestos, and a complicated relationship with some of the neighbours. Tal started out the design process by interviewing us and learning what we need and like.  She then went on suggest some architectural and design featu...

Fam. Fine