Woonhuis renovatie Elsrijk-oost te Amstelveen

Verbouwing van een woonhuis in Amstelveen. De compacte woning heeft een nieuwe indeling gekregen. Op de begane grond is een nieuwe keuken gekomen. Boven het aanrechtblad in de keuken zijn twee nisjes gekomen om contact te hebben tussen de keuken, tuin en de hal. Het oude rookkanaal is vervangen door een zitje en boekenkast element om extra zit/bergruimte te creëren en als afscheiding tussen de eetkeuken en de woonkamer. De ruimte tussen de keuken en de constructieve wand hebben we optisch weggewerkt door er een boekenkast in te bouwen.

Op de eerste etage is van een kleine badkamer en een kleine slaapkamer een ruime badkamer met inloopkast gecreëerd. De zolderverdieping is gerenoveerd tot mooie slaapkamer voor de gasten.

Reviews

“It was our pleasure to work with Tal. She is amazing architect who is very attentive for the details, ready to help not only in architectural matters but also in communication with the contractors. Tal is very open, motivated and has a very positive and constructive attitude to sometimes sensitive matters. We can highly recommend Tal for any future projects. “

Fam. Pismenova-Ivanov