Woonhuis renovatie Elsrijk-oost te Amstelveen

Verbouwing van een woonhuis in Amstelveen. De compacte woning heeft een nieuwe indeling gekregen. Op de begane grond is een nieuwe keuken gekomen. Boven het aanrechtblad in de keuken zijn twee nisjes gekomen om contact te hebben tussen de keuken, tuin en de hal. Het oude rookkanaal is vervangen door een zitje en boekenkast element om extra zit/bergruimte te creëren en als afscheiding tussen de eetkeuken en de woonkamer. De ruimte tussen de keuken en de constructieve wand hebben we optisch weggewerkt door er een boekenkast in te bouwen.

Op de eerste etage is van een kleine badkamer en een kleine slaapkamer een ruime badkamer met inloopkast gecreëerd. De zolderverdieping is gerenoveerd tot mooie slaapkamer voor de gasten.

Reviews

“Tal designed the renovation of our home. When we bought it, we knew the livingroom was too smal so we chose Tal to design the extension and complete renovation of the groundfloor. During the building process she was checking the work of the builder and this was a very valuable part of her work for us. Further in the building process she also helped us with redesigning both bathrooms. Tal is very trustworthy and punctual.”
Sandra van Rhijn