Woonhuis renovatie Elsrijk-oost te Amstelveen

Verbouwing van een woonhuis in Amstelveen. De compacte woning heeft een nieuwe indeling gekregen. Op de begane grond is een nieuwe keuken gekomen. Boven het aanrechtblad in de keuken zijn twee nisjes gekomen om contact te hebben tussen de keuken, tuin en de hal. Het oude rookkanaal is vervangen door een zitje en boekenkast element om extra zit/bergruimte te creëren en als afscheiding tussen de eetkeuken en de woonkamer. De ruimte tussen de keuken en de constructieve wand hebben we optisch weggewerkt door er een boekenkast in te bouwen.

Op de eerste etage is van een kleine badkamer en een kleine slaapkamer een ruime badkamer met inloopkast gecreëerd. De zolderverdieping is gerenoveerd tot mooie slaapkamer voor de gasten.

Reviews

“Dear Tal, thanks for giving us the honour to work with you. Your knowledge , attention for details , kindness, professional approach , understanding of our different family members needs made the project successful . I would recommend to everyone that needs to deal with building their dream house and invest money and time in the project to make sure that the architectural planning and management of the project is being wise managed by Tal in order to achieve perfectionism.”
G. Pollack