Woonhuis renovatie Elsrijk-oost te Amstelveen

Verbouwing van een woonhuis in Amstelveen. De compacte woning heeft een nieuwe indeling gekregen. Op de begane grond is een nieuwe keuken gekomen. Boven het aanrechtblad in de keuken zijn twee nisjes gekomen om contact te hebben tussen de keuken, tuin en de hal. Het oude rookkanaal is vervangen door een zitje en boekenkast element om extra zit/bergruimte te creëren en als afscheiding tussen de eetkeuken en de woonkamer. De ruimte tussen de keuken en de constructieve wand hebben we optisch weggewerkt door er een boekenkast in te bouwen.

Op de eerste etage is van een kleine badkamer en een kleine slaapkamer een ruime badkamer met inloopkast gecreëerd. De zolderverdieping is gerenoveerd tot mooie slaapkamer voor de gasten.

Reviews

“We wanted to renovate our house and asked Tal to design it. We had a lot of wishes, a bedroom, an office and a bathroom in one space. Tal had many creative ideas. She is a master in finding practical and stylish solutions for every inch. During the execution she came by many times to check and to discuss the progress. She was cooperative and flexible to us. She stands by your side to the end.We enjoy our new house, bedroom, office and bathroom every day.” – D.Kremer
D. Kremer