Woonhuis renovatie Elsrijk-oost te Amstelveen

Verbouwing van een woonhuis in Amstelveen. De compacte woning heeft een nieuwe indeling gekregen. Op de begane grond is een nieuwe keuken gekomen. Boven het aanrechtblad in de keuken zijn twee nisjes gekomen om contact te hebben tussen de keuken, tuin en de hal. Het oude rookkanaal is vervangen door een zitje en boekenkast element om extra zit/bergruimte te creëren en als afscheiding tussen de eetkeuken en de woonkamer. De ruimte tussen de keuken en de constructieve wand hebben we optisch weggewerkt door er een boekenkast in te bouwen.

Op de eerste etage is van een kleine badkamer en een kleine slaapkamer een ruime badkamer met inloopkast gecreëerd. De zolderverdieping is gerenoveerd tot mooie slaapkamer voor de gasten.

Reviews

“Tal heeft voor ons een mooi ontwerp voor de verbouwing van de bovenste etage van onze woning gemaakt. Het is een goede combinatie van praktisch en mooi. Het heeft ons veel woon- en opbergruimte opgeleverd. Ze heeft gezorgd voor een aannemer die goede kwaliteit levert en heeft de voortgang van het project op detailniveau begeleid. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en haar werk.”
T. Lemstra