Woonhuis Waardhuizen te Amstelveen

Woonhuis

Voor een bestaande twee-onder-een-kap woning op een ruim perceel grenzend aan de Amstelland polder hebben wij een compleet renovatieplan gemaakt. De woning is gebouwd in de jaren ’90 was gedateerd, donker en daardoor niet geschikt voor het gezin met 3 kinderen en veel logées.

Ontwerp

De woning krijgt aan de achterzijde een uitbouw met twee grote schuifpuien richting het mooie uitzicht. Hierdoor vormt de achtergevel één geheel en stroomt er heel veel licht naar binnenVan de oorspronkelijke garage hebben we een ruim gastenverblijf gemaakt met slaapkamer en ensuite badkamer met toilet wat ook op de toekomst is ingesteld (als men slechter ter been zal zijn). De garagedeur  is vervangen door een raampartij.

In de nu ruime en lichte woonkamer hebben we een steunmuur weggewerkt in de design gashaard. Het uitzicht is geheel het huis binnengetrokken door de scheidingsmuur tussen woonkamer en entree door glas te vervangen.

Op de eerste verdieping zijn alle kozijnen door moderne grote beglazing vervangen en is het dakterras nu gemakkelijk te betreden door een draaikiep deur. Er is een ruime inloopkast ontworpen wat samen met de extra ruime ouderslaapkamer en de luxe badkamer een uiterst comfortabele leefruimte voor de ouders creëert.

Op de 2e verdieping zijn nog 2 slaapkamers gecreëerd met daartussen is een kleine ruimte een comfortabele en optisch kloppende badkamer met zelfs een wasmachine en droger.

.

Reviews

“Voor ons Medisch Centrum aan de Molenweg hebben we Tal gevraagd om zoveel mogelijk kamers te creëren voor de vier praktijken op de eerste verdieping.

Zij heeft de praktijk een mooie, moderne uitstraling gegeven. De verschillende artsen hebben hun eigen wensen kenbaar gemaakt en zo is elke praktijk net een klein beetje anders geworden dan de andere praktijken en kunnen de artsen ieder op hun manier in hun praktijk werken. Er zijn inderdaad veel kamers gevormd, zonder dat er een hokkerig gevoel ...

Medische centrum Molenweg