Keizersgracht renovatie en restauratie van monument

Deze jaren 30 woning krijgt een uitbouw over de gehele breedte van de woning. De achtergevel is met een harmonica/vouw pui van 2.5 meter hoogte vormgegeven. Buitengevel bekleed met red-cedar panelen en zink details.  Voor de appartement hebben wij een nieuw layout gemaakt met extra slaap kamer en nieuw indeling/posities voor de keuken, slaapkamers en woonruimte. Een doorkijk open haard functioneert als verdeler voor de nieuwe lange keuken, eetkamer en zitkamer en te zien en genieten van alle ruimtes.

Reviews

“Voor ons Medisch Centrum aan de Molenweg hebben we Tal gevraagd om zoveel mogelijk kamers te creëren voor de vier praktijken op de eerste verdieping.

Zij heeft de praktijk een mooie, moderne uitstraling gegeven. De verschillende artsen hebben hun eigen wensen kenbaar gemaakt en zo is elke praktijk net een klein beetje anders geworden dan de andere praktijken en kunnen de artsen ieder op hun manier in hun praktijk werken. Er zijn inderdaad veel kamers gevormd, zonder dat er een hokkerig gevoel ...

Medische centrum Molenweg