Keizersgracht renovatie en restauratie van monument

Renovatie van een donkere souterrain van een monumentale pand aan de Keizersgracht te Amsterdam, tot een licht, modern kantoor ruimte met prachtige details van ontwerp, materiaal gebruik en kleur en uitzicht op de binnen tuin.

Reviews

Tal designed and managed an extension project for us that included moving the kitchen from the back of the house to the front and a 2.5 meter extension to the back of the house, while we were travelling abroad.  The project was made complicated by a very aggressive contractor, asbestos, and a complicated relationship with some of the neighbours. Tal started out the design process by interviewing us and learning what we need and like.  She then went on suggest some architectural and design featu...

Fam. Fine