Keizersgracht renovatie en restauratie van monument

Totaal Renovatie en restauratie van een het achterhuis van een monumentale pand aan de Keizersgracht te Amsterdam.

Het hele achterhuis werd kaal gemaakt en met een nieuwe funderen, constructie, buiten wanden en dak, kunnen wij het ook afwerken met passend ontwerp, materialen, licht plan, elektra plan en binnen scheiding wanden tot een licht, modern kantoor ruimte met prachtige details van ontwerp, materiaal gebruik, kleur en het uitzicht op de binnen tuin.

Reviews

“Voor ons Medisch Centrum aan de Molenweg hebben we Tal gevraagd om zoveel mogelijk kamers te creëren voor de vier praktijken op de eerste verdieping.

Zij heeft de praktijk een mooie, moderne uitstraling gegeven. De verschillende artsen hebben hun eigen wensen kenbaar gemaakt en zo is elke praktijk net een klein beetje anders geworden dan de andere praktijken en kunnen de artsen ieder op hun manier in hun praktijk werken. Er zijn inderdaad veel kamers gevormd, zonder dat er een hokkerig gevoel ...

Medische centrum Molenweg