Huisartsenpraktijk HOED te Amstelveen

In een nieuwbouw casco ruimte van 302 m² is het programma van eisen van 4 huisartsen (HOED – Huisartsen Onder Een Dak) ingepast.

De uitdaging was dat de plattegrond qua oppervlakte niet groot genoeg was om alle functies van de huisartsenpraktijk te huisvesten.

Maar ook in een kleine praktijk is het van belang dat alle functies en werkruimtes op een goede manier ten opzichte van elkaar in het pand gepositioneerd worden. Door het creëren van een ruimtelijke open sfeer, een goede indeling, speciaal ontworpen meubilair en het treffen van extra voorzieningen zoals wanden en deuren met een hoge geluidsisolatie en goede ventilatie, is er een zeer prettig en efficiënt werkbaar ontwerp voor de huisartsenpraktijk ontstaan.

 

Reviews

“Tal designed the renovation of our home. When we bought it, we knew the livingroom was too smal so we chose Tal to design the extension and complete renovation of the groundfloor. During the building process she was checking the work of the builder and this was a very valuable part of her work for us. Further in the building process she also helped us with redesigning both bathrooms. Tal is very trustworthy and punctual.”
Sandra van Rhijn