Huisartsenpraktijk HOED te Amstelveen

In een nieuwbouw casco ruimte van 302 m² is het programma van eisen van 4 huisartsen (HOED – Huisartsen Onder Een Dak) ingepast.

De uitdaging was dat de plattegrond qua oppervlakte niet groot genoeg was om alle functies van de huisartsenpraktijk te huisvesten.

Maar ook in een kleine praktijk is het van belang dat alle functies en werkruimtes op een goede manier ten opzichte van elkaar in het pand gepositioneerd worden. Door het creëren van een ruimtelijke open sfeer, een goede indeling, speciaal ontworpen meubilair en het treffen van extra voorzieningen zoals wanden en deuren met een hoge geluidsisolatie en goede ventilatie, is er een zeer prettig en efficiënt werkbaar ontwerp voor de huisartsenpraktijk ontstaan.

 

Reviews

“It was our pleasure to work with Tal. She is amazing architect who is very attentive for the details, ready to help not only in architectural matters but also in communication with the contractors. Tal is very open, motivated and has a very positive and constructive attitude to sometimes sensitive matters. We can highly recommend Tal for any future projects. “

Fam. Pismenova-Ivanov