Huisartsenpraktijk HOED te Amstelveen

In een nieuwbouw casco ruimte van 302 m² is het programma van eisen van 4 huisartsen (HOED – Huisartsen Onder Een Dak) ingepast.

De uitdaging was dat de plattegrond qua oppervlakte niet groot genoeg was om alle functies van de huisartsenpraktijk te huisvesten.

Maar ook in een kleine praktijk is het van belang dat alle functies en werkruimtes op een goede manier ten opzichte van elkaar in het pand gepositioneerd worden. Door het creëren van een ruimtelijke open sfeer, een goede indeling, speciaal ontworpen meubilair en het treffen van extra voorzieningen zoals wanden en deuren met een hoge geluidsisolatie en goede ventilatie, is er een zeer prettig en efficiënt werkbaar ontwerp voor de huisartsenpraktijk ontstaan.

 

Reviews

“Voor ons Medisch Centrum aan de Molenweg hebben we Tal gevraagd om zoveel mogelijk kamers te creëren voor de vier praktijken op de eerste verdieping.

Zij heeft de praktijk een mooie, moderne uitstraling gegeven. De verschillende artsen hebben hun eigen wensen kenbaar gemaakt en zo is elke praktijk net een klein beetje anders geworden dan de andere praktijken en kunnen de artsen ieder op hun manier in hun praktijk werken. Er zijn inderdaad veel kamers gevormd, zonder dat er een hokkerig gevoel ...

Medische centrum Molenweg