Huisartsenpraktijk HOED te Amstelveen

In een nieuwbouw casco ruimte van 302 m² is het programma van eisen van 4 huisartsen (HOED – Huisartsen Onder Een Dak) ingepast.

De uitdaging was dat de plattegrond qua oppervlakte niet groot genoeg was om alle functies van de huisartsenpraktijk te huisvesten.

Maar ook in een kleine praktijk is het van belang dat alle functies en werkruimtes op een goede manier ten opzichte van elkaar in het pand gepositioneerd worden. Door het creëren van een ruimtelijke open sfeer, een goede indeling, speciaal ontworpen meubilair en het treffen van extra voorzieningen zoals wanden en deuren met een hoge geluidsisolatie en goede ventilatie, is er een zeer prettig en efficiënt werkbaar ontwerp voor de huisartsenpraktijk ontstaan.

 

Reviews

“We, Fam. Berlinski, had the great privilege of working with Tal on renovating our new home in Amsterdam. Tal did a wonderful and remarkable job at designing the house while keeping us, her clients, in mind. When we bought the house it was not in living conditions, yet Tal did everything possible to create a home that was ideal for our family and we never wished for anything as amazing. Tal is a great architect to work with. She is open minded, patient, and listening. She is precise, dedicat...
Fam. Berlinski