Essence training center Amsterdam NL

Renovatie van Essence training center, in een ruimte van 850 m2 is het programma van eisen van Essence Amsterdam ingepast met een nieuw en fris uitstraling. Van concept en bouwtekening tot de kleur van de stoelen en de foto’s op de muur.

Reviews

“Voor ons huis aan de rand van Amstelveen, hebben we Tal gevraagd om mee te denken hoe we optimaal van het uitzicht zouden kunnen genieten en de ruimte optimaal zouden kunnen gebruiken. Tal heeft ons geadviseerd de achtergevel geheel door glas te vervangen (2 schuifpuien). De draagmuur heeft zij prachtig en onopvallend weggewerkt in een openhaard, waardoor de woonkamer een prachtig geheel is geworden. Door de muur vanuit de gang naar de woonkamer door een glaswand te vervangen, kregen we een pra...

S. Shachar