Ecologische villa op het dijk

Op een groot perceel met uitzicht op de dijk, diende een nieuwe ecologische woning te worden gerealiseerd voor een in familie zonder kinderen. Deze woning diende te worden voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer, twee slaapkamers, een berging en 2 grote terrassen. Het ontwerp voor het woonhuis is gebaseerd op de uitgangspunten van de locatie, wensen van de opdrachtgevers en ecologische aspecten.

 

Reviews

“Voor ons huis aan de rand van Amstelveen, hebben we Tal gevraagd om mee te denken hoe we optimaal van het uitzicht zouden kunnen genieten en de ruimte optimaal zouden kunnen gebruiken. Tal heeft ons geadviseerd de achtergevel geheel door glas te vervangen (2 schuifpuien). De draagmuur heeft zij prachtig en onopvallend weggewerkt in een openhaard, waardoor de woonkamer een prachtig geheel is geworden. Door de muur vanuit de gang naar de woonkamer door een glaswand te vervangen, kregen we een pra...

S. Shachar