Woonhuis uitbreiding met dakopbouw, uitbouw en garage

Een dakopbouw is niet alleen een kans om uw woning te vergroten, maar geeft u ook de mogelijkheid om eens goed na te denken over uw woningindeling.

Bij het inplannen van een totale woningrenovatie ontstond het idee om een dakopbouw, een uitbouw en de garage toe te voegen aan het huis.  De dakopbouw is een soort kinder paradijs met aparte badkamer en wasruimte en bij de garage hebben wij een logeer kamer met aparte badkamer gebouwd. 

Het ontwerp van de totale woning is met natuurlijke producten van opzet en de indeling van 3 verdiepingen  is totaal veranderd tot een praktisch en mooi familie huis.

Adi Lev Styling heeft  het styling verzorgd.

Reviews

“Tal designed the renovation of our home. When we bought it, we knew the livingroom was too smal so we chose Tal to design the extension and complete renovation of the groundfloor. During the building process she was checking the work of the builder and this was a very valuable part of her work for us. Further in the building process she also helped us with redesigning both bathrooms. Tal is very trustworthy and punctual.”
Sandra van Rhijn