Woonhuis uitbreiding met dakopbouw, uitbouw en garage

Een dakopbouw is niet alleen een kans om uw woning te vergroten, maar geeft u ook de mogelijkheid om eens goed na te denken over uw woningindeling.

Bij het inplannen van een totale woningrenovatie ontstond het idee om een dakopbouw, een uitbouw en de garage toe te voegen aan het huis.  De dakopbouw is een soort kinder paradijs met aparte badkamer en wasruimte en bij de garage hebben wij een logeer kamer met aparte badkamer gebouwd. 

Het ontwerp van de totale woning is met natuurlijke producten van opzet en de indeling van 3 verdiepingen  is totaal veranderd tot een praktisch en mooi familie huis.

Adi Lev Styling heeft  het styling verzorgd.

Reviews

“Dear Tal, thanks for giving us the honour to work with you. Your knowledge , attention for details , kindness, professional approach , understanding of our different family members needs made the project successful . I would recommend to everyone that needs to deal with building their dream house and invest money and time in the project to make sure that the architectural planning and management of the project is being wise managed by Tal in order to achieve perfectionism.”
G. Pollack