Bungalow te Badhoevedorp

Gelegen op een fantastische locatie in Badhoevedorp staat deze, zeer royale, vrijstaande bungalow met ruim 1295 m² eigen grond. T-Architecture heeft de opdracht gekregen om een plan te ontwerpen voor een totaal verbouwing. Uitgangspunt is om, met behoud van de originele aspecten, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, het huis een eigentijdse uitstraling te geven en een modern en functioneel thuis te creëren voor een familie met kinderen.

 De hele plattegrond is veranderd om meer licht te krijgen en een direct contact te hebben met de tuin. Dit ontwerp met grote deuren en ramen laat veel natuurlijk licht binnen in de woonkamer,  de 4 slaapkamers en 2 badkamers, maar creëert tegelijkertijd veel privacy. We hebben 1 garage direct toegankelijk gemaakt naar de bijkeuken; van de andere garage hebben we studio/ kantoor gemaakt.

Reviews

“Tal designed the renovation of our home. When we bought it, we knew the livingroom was too smal so we chose Tal to design the extension and complete renovation of the groundfloor. During the building process she was checking the work of the builder and this was a very valuable part of her work for us. Further in the building process she also helped us with redesigning both bathrooms. Tal is very trustworthy and punctual.”
Sandra van Rhijn