Bungalow te Badhoevedorp

Gelegen op een fantastische locatie in Badhoevedorp staat deze, zeer royale, vrijstaande bungalow met ruim 1295 m² eigen grond. T-Architecture heeft de opdracht gekregen om een plan te ontwerpen voor een totaal verbouwing. Uitgangspunt is om, met behoud van de originele aspecten, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, het huis een eigentijdse uitstraling te geven en een modern en functioneel thuis te creëren voor een familie met kinderen.

 De hele plattegrond is veranderd om meer licht te krijgen en een direct contact te hebben met de tuin. Dit ontwerp met grote deuren en ramen laat veel natuurlijk licht binnen in de woonkamer,  de 4 slaapkamers en 2 badkamers, maar creëert tegelijkertijd veel privacy. We hebben 1 garage direct toegankelijk gemaakt naar de bijkeuken; van de andere garage hebben we studio/ kantoor gemaakt.

Reviews

“Voor ons huis aan de rand van Amstelveen, hebben we Tal gevraagd om mee te denken hoe we optimaal van het uitzicht zouden kunnen genieten en de ruimte optimaal zouden kunnen gebruiken. Tal heeft ons geadviseerd de achtergevel geheel door glas te vervangen (2 schuifpuien). De draagmuur heeft zij prachtig en onopvallend weggewerkt in een openhaard, waardoor de woonkamer een prachtig geheel is geworden. Door de muur vanuit de gang naar de woonkamer door een glaswand te vervangen, kregen we een pra...

S. Shachar