Bungalow te Badhoevedorp

Gelegen op een fantastische locatie in Badhoevedorp staat deze, zeer royale, vrijstaande bungalow met ruim 1295 m² eigen grond. T-Architecture heeft de opdracht gekregen om een plan te ontwerpen voor een totaal verbouwing. Uitgangspunt is om, met behoud van de originele aspecten, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, het huis een eigentijdse uitstraling te geven en een modern en functioneel thuis te creëren voor een familie met kinderen.

 De hele plattegrond is veranderd om meer licht te krijgen en een direct contact te hebben met de tuin. Dit ontwerp met grote deuren en ramen laat veel natuurlijk licht binnen in de woonkamer,  de 4 slaapkamers en 2 badkamers, maar creëert tegelijkertijd veel privacy. We hebben 1 garage direct toegankelijk gemaakt naar de bijkeuken; van de andere garage hebben we studio/ kantoor gemaakt.

Reviews

“Voor ons Medisch Centrum aan de Molenweg hebben we Tal gevraagd om zoveel mogelijk kamers te creëren voor de vier praktijken op de eerste verdieping.

Zij heeft de praktijk een mooie, moderne uitstraling gegeven. De verschillende artsen hebben hun eigen wensen kenbaar gemaakt en zo is elke praktijk net een klein beetje anders geworden dan de andere praktijken en kunnen de artsen ieder op hun manier in hun praktijk werken. Er zijn inderdaad veel kamers gevormd, zonder dat er een hokkerig gevoel ...

Medische centrum Molenweg