Bungalow te Badhoevedorp

Gelegen op een fantastische locatie in Badhoevedorp staat deze, zeer royale, vrijstaande bungalow met ruim 1295 m² eigen grond. T-Architecture heeft de opdracht gekregen om een plan te ontwerpen voor een totaal verbouwing. Uitgangspunt is om, met behoud van de originele aspecten, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, het huis een eigentijdse uitstraling te geven en een modern en functioneel thuis te creëren voor een familie met kinderen.

 De hele plattegrond is veranderd om meer licht te krijgen en een direct contact te hebben met de tuin. Dit ontwerp met grote deuren en ramen laat veel natuurlijk licht binnen in de woonkamer,  de 4 slaapkamers en 2 badkamers, maar creëert tegelijkertijd veel privacy. We hebben 1 garage direct toegankelijk gemaakt naar de bijkeuken; van de andere garage hebben we studio/ kantoor gemaakt.

Reviews

Tal designed and managed an extension project for us that included moving the kitchen from the back of the house to the front and a 2.5 meter extension to the back of the house, while we were travelling abroad.  The project was made complicated by a very aggressive contractor, asbestos, and a complicated relationship with some of the neighbours. Tal started out the design process by interviewing us and learning what we need and like.  She then went on suggest some architectural and design featu...

Fam. Fine