OBS schoolplein De Pionier te Amstelveen

OBS De Pionier heeft ons gevraagd om een lift-up te maken voor de grijze schoolplein.  Het ontwerp van schoolplein moet in ieder opzicht aan de wensen van kinderen en juffen voldoen. Wij hebben samen met school een manier  gevonden waarop we op creatieve wijze invulling geven aan de belevingswereld van kinderen, we laten de kinderen meedenken over hun ideale schoolplein en door kinderen te prikkelen met beelden en inspirerende mogelijkheden komen wij  tot originele ideeën en eigen identiteit.

Reviews

“Voor ons huis aan de rand van Amstelveen, hebben we Tal gevraagd om mee te denken hoe we optimaal van het uitzicht zouden kunnen genieten en de ruimte optimaal zouden kunnen gebruiken. Tal heeft ons geadviseerd de achtergevel geheel door glas te vervangen (2 schuifpuien). De draagmuur heeft zij prachtig en onopvallend weggewerkt in een openhaard, waardoor de woonkamer een prachtig geheel is geworden. Door de muur vanuit de gang naar de woonkamer door een glaswand te vervangen, kregen we een pra...

S. Shachar