Bureau

cropped-leafbw1.jpg

Visie

Gouden regel: ons uitgangspunt is de visie en wensen van de gebruikers/opdrachtgever/cliënt. Het gaat niet alleen om de euforie over de eerste schets; ook het proces, de uitwerking en de keuze van het laatste schroefje zijn essentieel. Van schetsontwerp tot werktekening, van ontwerpoverleg tot bouwbegeleiding, we zijn er om u in elk facet bij te staan.

Profiel

ir. Msc. T. Weisz-Morik heeft zich als oprichter en eigenaar van T-Architecture veel schaalniveaus van het architectenvak eigen gemaakt. Van uitbouw tot villa, van zonnestudio tot zorgcomplex, van ontwerpen tot begroten en van organiseren tot detailleren.

Door haar werkervaring en haar enthousiaste persoonlijkheid stelt zij zich kundig en flexibel op ten opzichte van ontwerpuitdagingen van elk kaliber, met steeds een frisse input en vasthoudendheid in kwaliteit, met daarnaast altijd de liefde voor de bouwkunst.

T. Weisz-Morik zoekt in iedere ontwerpopdracht naar spanning en kwaliteitsvelden om een  hoger en interessanter niveau van het ontwerp te bereiken. Door werkervaring, in o.a. Israël en Tsjechië kan  haar opgedane kennis van andere culturen een extra dimensie aan het ontwerp toevoegen.

Naast haar functie als architect heeft T. Weisz-Morik als gastdocent aan de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Delft gewerkt.

Opdrachtgevers

T-Architecture werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers, zowel professioneel als particulier.Wij ontwerpen in opdracht van:

• overheden
• projectontwikkelaars
• woningbouwcorporaties
• particuliere opdrachtgevers

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures of stageplekken meer beschikbaar. Ons team is compleet. We ontvangen dagelijks open sollicitaties en kunnen daarom niet persoonlijk op alle sollicitaties reageren.